onsdag 26 maj 2010

Han har ett foto av henne i en bok ovanför sängen. På Henne. Det är inte dom nu, han har mig, jag har honom. Varför en bild på henne? Han kanske inte vet om den..eller har glömt bort att han har den där. Ingen aning. Men jag fick ont i magen när jag såg det. Jag vet hur mycket han tycker om mig. Men tänker han på henne också? Jag vill inte veta...

5 kommentarer:

  1. Jag undrar varför han pratar med hennes syster på facebook, varför han går hem till hennes familj och tittar på film. Samtidigt som jag vill fråga så vill jag inte för jag vill inte vara en såndär jobbig flickvän som frågar och inte kan leva med att han faktiskt kan vara vän med henne.

    SvaraRadera
  2. sv: okej, tack för att du svarar!
    din blogg var riktigt fin.! <3

    SvaraRadera
  3. Ja, något är det som har hänt men jag vet inte riktigt om jag vill skriva om det då jag har nära vänner som läser bloggen och ja, av någon anledning kan jag inte skriva det för att jag vet att dom kommer att försöka prata med mig om det.

    Kram

    SvaraRadera
  4. kärlek kan vara jobbigt ibland

    SvaraRadera
  5. Osäkerhet och tvivlan på något man igentligen inte vill tvivla på kan vara så väldans jobbigt.

    Sv: Ja jag tror att det kommer bli bra med ett byte men det är alltid lite läskigt att inte veta vilka jag kommer umgås med om ett år och hur jag kommer vara. Men hoppas att även jag förändras till det bättre. Tack för din komentar!

    SvaraRadera